Ons Bedrijf

LG , Daikin , Olimpia en Mitsubishi zijn onze meest voorkomende merken om mee te werken. Voor andere merken kan u zeker ook bij ons terecht ,  u vraagt , wij leveren. 


*Enkele voordelen opgesomd voor u ;

- Laag energieverbruik , Doordat een airco de warmte uit de buitenlucht kan halen zijn ze over het algemeen energiezuiniger dan een traditioneel verwarmingselement.

- U bespaart tot wel 40% op uw gasverbruik.

- Snelle opwarming / verkoeling , u zal al snel een verschil in temperatuur ervaren. 

- Veelzijdig , Airco's op de dag van vandaag zijn niet enkel geschikt om te verkoelen , ze kunnen ook verwarmen , lucht zuiveren , luchtvochtigheid regelen en er zit een allergenenfilter op.

- Ruimtebesparend, u kan de airco ophangen hierdoor hangt hij niet snel in de weg.

-Fluisterstil , zeker nog een voordeel is dat onze toestellen zeer weinig geluid voortbrengen.

ONS PROCES

Consulten op locatie

We komen steeds aan huis om het beste voor uw woning te berekenen.  We helpen je dan ook met al je vragen en twijfels.

Ontwerp- en constructiekostenraming

De kostenraming is de kunst van het toekennen van waarde. Met onze kostenraming weet u waar u aan toe bent. We overzien daardoor het hele proces van a tot z. We kennen de bouwwereld van binnen en van buiten en denken als ondernemer daardoor met u mee over mogelijkheden en oplossingen en maken consequenties van keuzes inzichtelijk. Hiermee voorkomen we voor u tegenvallers en meerkosten. We durven dan ook met zekerheid te stellen dat wij onszelf voor u terugverdienen.


Preconstructie Ontwerp

Met de wensenlijst kunnen ontwerpkeuzes worden gemaakt. In de ontwerpfase wordt er dan een ontwerp of enkele ontwerpen gemaakt waarmee we denken het projectresultaat te behalen. Uit de gemaakte ontwerpen wordt de definitieve keuze gemaakt waar we mee gaan werken.

De Finishing Touch

Zoals de naam al laat uitschijnen staat afwerking en perfectie voor ons centraal.

Van concept tot creatie.

Laten we uw volgende project bespreken.