Ons aanbod

Bij het kiezen van een airco als verwarmingselement zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening dient te houden. Namelijk de grootte van de ruimte die je wil verwarmen, het energieverbruik en geluidsniveau van het toestel.

Bij een split unit kan je bijvoorbeeld tot wel vier tot vijf binnenunits aansluiten op één buitenunit.

Het is dus een perfect te gebruiken als verwarmingssysteem om een studentenkamer, woonkamer of slaapkamer snel op te warmen, te verkoelen, te verluchten en zelfs te ontvochtigen.
Je kan het airco toestel zelfs van op afstand bedienen zodat je een aangename ontvangst hebt bij thuiskomst.

De slimme ontdooiing garandeert zelfs bij extreme temperaturen een optimale werking van je aircotoestel.

In de winter ben je dan ook zeker van een betrouwbare werking tot -15 graden Celsius.

Wandunit

Een wandunit heeft als voordeel dat het zeer snel en doeltreffend werkt. Op korte tijd heb je je ruimte op de juiste temperatuur en dit kan je zo makkelijk behouden.  De luchtstroom van dit toestel kan je via de horizontale en verticale lamellen eenvoudig regelen. Bovendien werken ze quasi geluidsloos. Er zijn tal van uitvoeringen , van een neutraal standaardmodel tot een fraai designtoestel.

Vloerunit

Vloermodellen zijn zeer makkelijk te plaatsen in kamers waar de ruimte beperkt is. Ze kunnen laag aan de wand , in een nis of deels in de muur verwerkt worden. Ze zijn dan ook ideaal voor ruimtes met schuine daken en lage muren. Ze zijn zelfs compacter dan een radiator. Vergis je wel niet , een vloermodel is zowel geschikt voor grote als kleine ruimtes. Ze garanderen je altijd en overal het perfecte binnenklimaat zodat jij kan genieten van een perfect comfort in huis.

Monoblock

Een monoblock airco is een airco toestel zonder buitenunit. De koelmotor bevind zich dus in het toestel zelf. Deze is vooral populair als mobiele airco maar je kan deze ook verkrijgen als vast muurtoestel. Qua omvang kan je deze het beste vergelijken met een radiator.

Buitenunit

De functie van de airco unit is afhankelijk van het soort airco. Sommige types airco hebben enkel een binnenunit, andere airco toestellen hebben een binnen- als buitenunit. De binnenunit bevind zich , zoals de naam zegt binnen in het huis. Een buitenunit wordt geplaatst buiten het huis.

Artcool

Bij deze trendy airco komt een eigen fotogallerij. Je kiest je favoriete foto en plaatst deze in het voorziene frontpaneel. Zo kan je airco verkoelen, verwarmen, de lucht zuiveren en al je favoriete foto's plaatsen wanneer jij maar wil.

Onze merken

Van concept tot creatie.

Laten we uw volgende project bespreken.